mandag 29. desember 2008

Eos 450D i hus=)

Jippi!! Endelig har vi skaffet oss et speilreflekskamera. Gleder meg til å ta bilder med det!! Holder enda på å bli kjent med alle mulighetene med kameraet, men det kommer nok enda til å ta lang tid før jeg klarer og bruka alle.. Det var med en DVD som forklarer hvordan man skal bruke de forskjellige funksjonene. Tok noen portrettbilder av hundene i svart/kvit. Desverre ble de ikke helt klare i stort format, men øvelse gjør foråpentligvis mester.. Skal i løpet av januar kjøpe til ei god linse med bedre zom enn den som var med.
Her er Bobby, Pinto & Bajaz



Jula har vært fin. Ble en skirur på juleaften opp til Solgløtt(hytta) Bobby fikk bli med han også, selv om han egentlig er pensjonert fra trekk. Han trakk som en gal, og er den dag i dag lit siv i leddene etter den turen. 1.juledag ble det også skitur til Solgløtt, men uten Bobby. Bajaz er fortsatt ingen trekkhund, så jeg var sliten da vi kom fram!! Ellers har det blitt noen Bobbyvenlige gåturer i skogen der de kan løpe løse.
På nyttårsaften skal vi også være på hytta. Spiser middag i sivilisasjonen før vi tar fatt på hyttetur. Om det er klart vær kan vi se nedover dalen fra hytta.
Bajaz har foresten fått ei sprekk i ei tredepute på hver framfot, så der er det en del smøring med spennefett. Er mye bedre der også. Ørene ser også friske ut=) Blit en tur til dyrlegen over jul for å frinkmelle ørene øg rabiesvaksinere Bajaz og Pinto. Tirsdag starter agilitytreninga på Voddan, og på søndag er det på Melhus. Blir skøy ja!!!
Fortsat god jul!! Eirin

Ingen kommentarer: